• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Nieuw!

Deventer Leut: rijk aan heerlijkheid 

Al sinds 1828 brandt Ten Have haar koffie in Deventer. Deze rijke historie in en met Deventer heeft ons geïnspireerd tot het ontwikkelen van een speciale Deventer koffielijn: Deventer Leut. Ingegeven door het sterke ambacht van de stad, tillen we Deventer Leut uit boven standaardkoffie. Door de strenge selectie van alleen de beste bonen en de nauwkeurige werkwijze van onze koffie boeren en –branders drink jij voortaan koffie met een karaktervolle smaak, die blijft verrassen. Deventer Leut, koffie met karakter voor jouw meest bijzondere momenten vol plezier en ontspanning. Koffie voor thuis. Voor in je vrije tijd, voor als er even niets hoeft, anders dan wat voor jou belangrijk is. Voor hét geluksmomentje van de dag.

Wij hebben een vijftal unieke melanges ontwikkeld, die sterk variëren, maar allemaal even smakelijk zijn. Voor iedereen is er wel een smaak die past. Van een krachtige blend met een donker, robuust karakter, tot een zachte melange met een even subtiele als smaakvolle afdronk. Allemaal ontwikkeld volgens ambachtelijk receptuur. Bewaakt door de historische waarden, staan de melanges voor traditie en vakmanschap, gebrand met moderne technieken.

 


Onze meest pure melange. Buitenkans bestaat uit hon...
Onze meest pure melange. Buitenkans bestaat uit honderd procent arabicabonen, onder andere afkomstig uit het land waar koffie zijn oorsprong vindt: Ethiopië. Deze volledig biologische melange valt o..
1kg €18,45
1kg €18,45
Deze pittige melange heeft een lange reis afgelegd ...
Deze pittige melange heeft een lange reis afgelegd vanuit het verre Zuid-Amerika en Azië. En dat avontuur proef je terug in de volle body van deze rijke blend van arabica- en robustabonen. Vooral d..
1kg €14,30
1kg €14,30
Koffie zoals koffie bedoeld is. Krachtig, vol en zo...
Koffie zoals koffie bedoeld is. Krachtig, vol en zonder al te veel poespas. In deze rijke melange van arabica- en robustabonen, afkomstig uit Midden/Zuid-Amerika en Afrika, hebben we de nostalgie ge..
1kg €10,90
1kg €10,90
Een ideale melange voor wie zweert bij een pot vers...
Een ideale melange voor wie zweert bij een pot verse, authentiek gezette koffie. Als geschikte blend voor snelfiltermaling blaast Roem de vergane glorie van zetkoffie nieuw leven in. De blend is na..
1kg €12,10
1kg €12,10
Een toegankelijke melange voor op ieder moment van d...
Een toegankelijke melange voor op ieder moment van de dag. Met zorgvuldig geselecteerde arabicabonen uit Brazilië en Honduras belooft Vreugd een volle, maar zachte smaaksensatie, die elke keer weer ve..
1kg €14,65
1kg €14,65
Weergeven 1 t/m 5 van in totaal 5