• U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.

Ons assortiment

Onze koffiebonen komen van koffiestruiken uit landen als Indonesië, Brazilië en Colombia. De rode bessen hebben twee bonen, die met de hand worden geplukt, ontveld en gedroogd. Eenmaal gedroogd worden ze verpakt in grote balen en op transport gezet naar onze koffiebranderij in Deventer. De koffiebonen worden volgens ambachtelijke wijze slow roast gebrand. Een ambachtelijke techniek waarbij de koffiebonen langzaam worden geroosterd tot 200 graden, waardoor de smaak puur en intens wordt. Een ruim assortiment met meerdere koffiesoorten, van espressobonen tot filtermaling.


Onze koffie soorten

De arabica koffiebonen van deze melanges zijn afkoms...
De arabica koffiebonen van deze melanges zijn afkomstig uit Midden- en Zuid-Amerika, waaronder Brazilië en Peru. Deze melange vormt een mooie basisvoor een cappuccino, latte macchiato of een heerlijke..
1kg €16,95
1kg €16,95
Een pittige filtermelange. De voor deze melange ges...
Een pittige filtermelange. De voor deze melange geselecteerde koffiebonen komen uit Brazilië, Colombia en India. En... al sinds 1828 onderdeel van ons assortiment!STERKTE:  PittigSOORT: Ara..
1kg €10,25
1kg €10,25
Een stevige melange van Arabica en Robusta koffiebo...
Een stevige melange van Arabica en Robusta koffiebonen. Met deze melange creëer je een heerlijk pittig kopje koffie. Ook vormt deze melange een perfecte basis voor cappuccino en latte macchiato.STE..
1kg €13,35
1kg €13,35
Onze meest pure melange. Buitenkans bestaat uit hon...
Onze meest pure melange. Buitenkans bestaat uit honderd procent arabicabonen, onder andere afkomstig uit het land waar koffie zijn oorsprong vindt: Ethiopië. Deze volledig biologische melange valt o..
1kg €18,45
1kg €18,45
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robust...
Een cafeïne arme koffiemelange van arabica en robusta koffiebonen, afkomstig uit Centraal-Amerika en Afrika. Ondanks minder cafeïne is de smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT:..
1kg €18,00
1kg €18,00
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de ec...
Centraal-Amerika en Afrika. In deze melange is de echte smaak van koffie behouden gebleven.STERKTE:  MediumSOORT: Arabica-/Robustamelange..
250g €5,10
250g €5,10
Een zachte, maar volle melange van arabica en robus...
Een zachte, maar volle melange van arabica en robusta koffiebonen. De koffiebonen zijn afkomstig uit Centraal-Amerika en India. Een koffie met een heerlijke, volle body en een mooie, zachte afdronk..
1kg €14,35
1kg €14,35
Door de donkere branding ontstaat een krachtige en p...
Door de donkere branding ontstaat een krachtige en pittige melange. Zeer geschikt voor iedere koffievariant en voor elk moment van de dag. De smaak is rijk aan heerlijke, donkere tonen van chocolade.S..
1kg €13,90
1kg €13,90
Weergeven 1 t/m 8 van in totaal 14